miercuri, 31 august 2011

Nunta Floarea Soarelui, buchet mireasa, aranjamente, lumanari

Tema: Floarea Soarelui

      Pentru ca am observat ca foarte multe mirese au ales anul acesta ca si tema, floarea soarelui, spice de grau, rustic, m-am gandit ca abordarea acestei teme ar fi utila. 

Floarea Soarelui simbol :
   Numele de floarea soarelui provine din cuvantul grecesc "Helianthus" , "Helios" insemnand "soare" , iar "anthus" , "floare".Desigur acest lucru nu este deloc intamplator, denumirea de floarea soarelui provenind dintr-un stravechi mit grecesc...

Potrivit legendei , nimfa apelor Clyte s-a indragostit intr-o buna zi de zeul soarelui Apollo (sau Helius).Era atat de patrunsa de dragoste incat adeseori statea intinsa pe pamant , cu fata in sus , privindu-si fara incetare , de dimineata si pana seara , iubitul din ceruri.Apollo , insa, nici macar nu o observa.Ceilalti zei i-au luat in seama suferintele si au transformat-o intr-o floare , floarea soarelui.Picioarele ei s-au preschimbat intr-o tulpina , fata in floare si paru-i blond in petalele de un galben aprins.Chiar si in aceasta noua infatisare , nimfa continua sa urmareasca cu privirea soarele , floarea soarelui fiind mereu indreptata catre locul din cer unde acesta se afla in orice moment al zilei.

Tema nuntii: floarea-soarelui 
 
Simbol al longevitatii si fericirii, floarea-soarelui este lait-motivul perfect pentru o nunta solara. Daca planuiesti sa ai o nunta autentica si ca florile sa fie naturale, ia in calcul sezonul acestor minunate flori: iulie, august si septembrie!
  Va propun in ceea ce urmeaza sa trecem in revista cateva dintre cele mia frumoase aranjamente de floarea soarelui, buchete, lumanari si decoruri inspirate de aceasta. 

Buchete mireasa floarea soarelui:


  

Spicele de grau o alegere perfecta in combinatie cu floarea soarelui

 
Aranjamente nunta floarea soarelui:
Lumanari cununie/ nunta floarea soarelui:


Decor - decor scaune:

Pentru detalii raspundem cu placere la 0785.594.295 sau contact@chicmomentsdecor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eMAG