sâmbătă, 24 mai 2014

Tendinte ce caracterizeaza buchetul miresei din 2014

Florile de nunta au o semnificatie speciala. Noile tendinte in buchetele de mireasa pentru 2014, sunt similare cu tendintele in nunti, in general, in special in jurul unei teme majore: individualitate


   
Buchetul este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante accesorii de mireasa. Este un accesoriu izbitor pentru tinuta de mireasa, iar in anul 2014, individualitatea este extrem de importanta.
Buchetul de mireasa ar trebui sa sublinieze personalitatea miresei, asa ca multe mirese sunt dispuse sa utilizeze floarea lor preferata in buchetul de flori si in sala bisericii. Pentru multe mirese, de asemenea, foarte important este ca culoarea buchetului de mireasa sa se potriveasca perfect cu rochia de mireasa.
In ciuda acestei individualitati, exista unele tendinte care sunt deja vizibile. Am rezumat cele mai important pentru dvs:

Moderne si compacte
Multe flori si buchete sunt legat compact, aceasta fiind o tendinta majora pentru anul 2014. O varietate de flori sunt amestecate. Fiecare sezon ofera propria selectie de frumuseti reale, de exemplu, de la inceputul anului, bujorii sunt unele dintre cele mai populare flori, in primavara si la inceputul verii, deoarece sunt flori foarte feminine si romantice.
                                       




Sclipici si glamour
Daca va place extravaganta atunci veti fi fericiti cu aceasta tendinta: buchetele de mireasa vor fi decorate in anul urmator, mai mult cu brose, perle, pietre si sclipici. Pe langa aceste modele pline de farmec, ramurile cu accesorii luminoase sunt un trend anul viitor.










Dincolo de flori.... buchetele din 2014 si nu numai vor avea impregnata personalitatea celei ce il va purta, asa dar dinte ultimele realizari ale Echipei Chic Moments Decor putem trece in revista: buchete din flori de hartie, buchete din brose accesorizate cu pene si petricele, perle si dulciu si de aici the sky is the limit.. asteptam si noi provocari, asa ca draga miresica ne poti scrie pe contact@chicmomentsdecor.ro pentru a pune in scena nunta ta de vis!











Echipa Chic Moments Decor
tel: 0785594295
contact@chicmomentsdecor.ro



















eMAG