duminică, 3 noiembrie 2013

Tendinte in buchete de mireasa pentru 20



Iata principalele tendinte pentru 2014 in alegerea buchetului de flori:

1. Flori de sezon.  Un buchet inspirat pentru orice tip de  nunta poate fi format din flori de sezon tinere si proaspete, care nu se ofilesc prea usor.

Primavara: lacramioare, narcise, anemone, bujori,  camelii, lalele si iasomie.

Vara:  floarea-soarelui , irisi, crizanteme, tuberoza, freziil, gerbere si crini.

Toamna: Pentru o nunta organizata  toamna, viitoarele mirese pot asorta dalii, carciumarese, crizanteme, galbenele si ochiu-boului, in timp ce decorul obtinut din frunze uscate este sugestiv pentru acest sezon.

Iarna: anemone, narcise, iasomie, lalele, nemtisori de munte

Buchet de mireasa

2. Flori exotice. Pentru miresele tinere si indraznete, in 2014 buchetele de flori exotice sunt o idee foarte inspirata. Protea este o floare exotica alba sau in mai multe culori din care puteti obtine un buchet cu adevarat elegant. Singura conditie este sa apelati din timp la o florarie si sa dati comanda de protea sau alte flori exotice cu cateva saptamani inainte de nunta.

Buchet de mireasa

3. Buchet de mireasa inedit. Pentru miresele nonconformiste, clasicul buchet poate fi inlocuit cu un buchet de mireasa lucrat ca un corsaj de mana. Acest tip de buchet este practic pentru ca indiferent cat de mult te misti, nu il vei pierde.

Buchet de mireasa inedit

4. Flori de mireasa cu aspect rustic. Daca pui la cale o nunta rustica, buchetul de mireasa ideal trebuie sa fie unul romantic si vaporos. Un detaliu precum este plasa cu sac folosita ca si accesoriu pentru buchetul tau ii accentueaza aerul rustic. Pentru acest tip de buchet poti combina floarea-soarelui, crzanteme galbene, dar si flori de camp in acelasi ton cu restul buchetului.

Flori de mireasa cu aspect rustic

5. Tendinte in culori. In functie de sezon si de rochia de mireasa aleasa, culorile anului 2014 pentru buchetul miresei sunt foarte variate. Daca albul si rosul sunt culorile cele mai solicitate pentru buchet, mai puteti folosi roz, galben, mov sau albastru.

Tendinte in culori

6. Buchetul realizat din maxim doua tipuri de flori. Cei mai apreciati raman in continuare trandafirii, dar, pentru un buchet de efect, miresele anului 2014 pot combina 2-3 soiuri de flori clasice sau exotice.

Buchetul realizat din maxim doua tipuri de flori.

7. Buchetul decorat cu accesorii. Miresele tinere sunt atrase de accesoriile pretioase, care aduc o nota de glamour in ziua nuntii.  Astfel, buchetele de mireasa pot fi impodobite cu cristate Swarkovski sau pietre pretioase, inserturi de sarma ornamentata cu margele, perle si cristale.

Buchetul decorat cu accesorii

8. Intre clasic si contemporan. Multe mirese nu pot sa decida ce tip de buchet este potrivit pentru nunta lor: unul vintage sau unul modern? De aceea, ca sa nu fie prea extravagante, cel mai sigur este sa opteze pentru o combinatie dintre traditional si contemporan.

Intre clasic si contemporan

eMAG