sâmbătă, 10 martie 2012

Cum alegem invitatiile de nunta?

Pe piata invitatiilor de nunta gasesti foarte multe modele si in fiecare an apar tot mai multe firme cu produse noi si originale. Singura problema este cum alegem.
Fara indoiala primul criteriu este ce ne place si aici nu am prea multe sa va spun pentru ca gusturile nu se discuta.
Al doilea criteriu, si dupa mine cel mai important, este legatura dintre invitatie si eveniment. Si aici nu ma refer catusi de putin la culori. Am vazut multe mirese care isi aleg invitatiile in functie de culoare nuntii. Eu consider ca acesta este un criteriu mai putin important, pentru ca nu trebuie sa uitam ca invitatiile de nunta se dau cu cateva luni inainte de eveniment si de aceea nu este un “must” integrarea acestora in peisajul coloristic al nuntii, asa cum este in cazul meniurilor, plicurilor de masa sau al numerelor.

Asadar este important ca invitatia sa la dezvaluie invitatilor detalii despre evenimentul la care vor participa, sa convinga si sa impresioneze.
Sunt pro invitatii de nunta colorate si vesele si cel mai important a invitatiilor care va reprezinta. Cred ca transmit caldura si bucuria mirilor in pregatirea celui mai important moment din viata lor. In plus, o invitatie de acest fel ii poate face curiosi si nerabdatori inca de la primirea  invitatiilor.
Pentru a alege corect o invitatie trebuie mai intai sa ne gandim ca ea va anunta stilul evenimentului. Chiar daca in Romania nu s-a pus prea mult accent pe invitatii si nu au fost corect percepute, ele sunt la fel de importante ca aperitivul la nunta. O invitatie bine gandita in relatie cu evenimentul vostru nu face altceva decat sa prevesteasca stilul si modul in care va arata acest eveniment.
Un plus de personalizare pentru invitatia ta este harta cu locatia evenimentului. Tot mai multi miri apeleaza la aceasta metoda care vine in intampinarea invitatilor. Asadar vorbim de un detaliu care ii face pe cei mai multi dintre invitati sa se simta, inca de la inceput, tratati cu mult interes.
  • Revenind la relatia dintre invitatii si eveniment, invitatiile jucause, cu culori vii, pastelate, cu buline sau patratele prevestesc o nunta plina de culoare. E o nunta la care te astepti sa gasesti o masa plina cu tot felul de bomboane sau marturii – figurine din turta dulce.

  • Invitatiile originale anunta o nunta plina de surprize. Acest efect il puteti obtine fie printr-o forma deosebita, fie printr-un text inspirat dintr-un afis de film. Un plus de originalitate il puteti aduce si prin invitatii pe care sa nu le dati invitatilor in plic, asa cum se obisnuieste. Ca sugestie, puteti folosi funda colorata. Va fi mult mai de efect decat un plic. In plus, astazi nu mai e la moda sa scrii pe plic numele invitatului la care urmeaza sa inmanezi invitatia.

  • Invitatiile haioase anunta o nunta la care este imposibil sa nu va simtiti bine. In plus, cu siguranta mirii vor exploata cu mult umor si momentele cheie ale nuntii. In mod sigur veti fi impresionati de dansul mirilor, pe o melodie vesela si ritmata, veti rade cu pofta de o declaratie spusa cu mult umor de mire si veti participa activ la rascumpararea miresei furate.

  • De efect sunt si invitatiile care vorbesc despre voi si despre cum v-ati cunoscut. De fapt cred ca acest tip de invitatie le poate cuprinde pe toate celelalte, pentru ca este original, poate fi jucaus si mai are un plus important, are o abordare personala. O astfel de invitatie nu poate anunta decat o nunta de poveste, in care mirii va vor impartasii momente din viata lor, ilustrate prin poze.

Atat sfaturile cat si invitatiile prezentate in acest articol sunt oferite cu drag de

eMAG