joi, 23 februarie 2012

Nunta sau botezul, o provocare?

Va multumim celor ce ne  vizitati din ce in ce mai des asa cum dovedeste si analitics-ul acestui blog.
Incepand de astazi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dvs cu articole utile, periodice dedicate evenimentelor precum: nunta, botezul, majorate, petreceri diverse, etc. 
 Follow us ... 

Wedding planner -ul sau coordonatorul de evenimente intre cheltuiala si investitie

 

Wedding planner -ul sau coordonatorul de evenimente intre cheltuiala si investitie  

    Pentru o nunta medie sunt necesare aproximativ 250 ore de pregatire. Avand in vedere stilul de viata din ziua de astazi, poate nu vei avea timpul necesar sa compari toate ofertele, sa fii sigur ca vei obtine cel mai bun raport calitate – pret si in acelasi timp sa fii sigur ca toate detaliile sunt puse la punct.
      Planificarea nuntii si evenimentele care apar pana la ziua nuntii tale pot fi foarte stresante. Ar trebui sa ai un singur job. Ar trebui sa fii relaxat si sa traiesti momentul. Trebuie sa fii alaturi de cei dragi. Trebuie sa fii fericit.. Si deasemenea trebuie sa fii sigur ca ziua nuntii va fi cea mai spectaculoasa zi din viata ta.
       DA, la toate nuntile apar probleme si complicatii. Probabil si la a ta vor fi. Dar wedding planner-ul va avea grija ca tu sa nu te confrunti cu ele, sau macar sa nu le observi. De multe ori angajand un wedding planner nici nu vei sti ca ceva era la un pas de a merge prost. Pornesti de la idei marete si wedding plannerul se va asigura sa le transpuna in realitate.
       Coordonatorul de nunti nu va lua decizii in locul tau ci doar te va ghida si te va asista in alegerile pe care le faci. Pregatirea, cunostintele si experienta acestuia iti vor transforma visele si asteptarile tale in realitate. Dorinta unui coordonator este aceea ca tu sa gazduiesti un eveniment distinctiv si frumos, de care sa te poti bucura, pentru ca acest eveniment va purta semnatura lui si un wedding planner cu siguranta doreste sa isi puna semnatura doar pe evenimente reusite.
       Un coordonator de nunti va scuti din timpul tau si te va ajuta sa obtii maximum posibil, incadrandu-te in bugetul propus.
Cum iti dai seama ca ai angajat coordonatorul potrivit ? Increderea – este importanta in orice tip de relatie interumana. Trebuie sa te simti complet comfortabil in discutiile cu coordonatorul pe care l-ai angajat si sa fii sigur ca intelege deplin care sunt nevoile tale.

Imaginea de pe computerul unui wedding planner :)


TOP 10 MOTIVE PENTRU A ANGAJA UN WEDDING PLANNER

1. Un wedding planner iti protejeaza investitia! Este suficient sa spunem – nuntile costa. Vei cheltui multi bani pentru a crea o singura zi de petrecere, asa cum nu vei mai cheltui in alta zi din viata (poate pana la casatoria copiilor tai). Iti asiguri casa, iti asiguri masina, iti faci o asigurarede viata. De ce sa nu iti angajezi o “asigurare” sub forma unui wedding planner? El se asigura ca totul merge struna, se asigura ca mirele, mireasa, familia si prietenii se simt bine, isi aduce aminte tot ceea ce ai uitat tu, se ocupa de negocierea cu toti partenerii implicati in organizarea nuntii tale.

2. Deseori ma intalnesc cu clienti care isi revizuiesc bugetul. Se intampla tot timpul. Isi concep planul cu o cifra stabilita, iar la finalul evenimentului costurile la care se ajunge sunt cu totul altele fie pentru ca nu au calculat bine bugetul, fie ca au uitat sa puna pe lista un anumit serviciu, fie pentru ca au fost convinsi de diversi prestatori de servicii sa isi achizitioneze servicii mai costisitoare. Un wedding planner te poate proteja de acest lucru. Ei iti pot tine bugetul sub control si iti pot atrage atentia cand vei dori sa iti achizitionezi lucruri care costa mai mult decat luna ta de miere.

3. Prietenii si familia, fie ca va vine sa credeti sau nu, se vor simti obositi de discutiile pe tema evenimentului special. Nu o lua personal… sta in natura umana. Wedding planner-ul nu va incerca niciodata sa schimbe subiectul. El va fi acolo tot timpul atent si implicat in rezolvarea cerintelor tale.

4. Wedding planner-ul de obicei a creat o legatura de loialitate cu anumiti prestatori de servicii. Aceasta legatura de loialitate de obicei face o echipa sa fie buna, iar echipele bune realizeaza evenimente extraordinare. De exemplu:
-          Wedding planner-ul recomanda mirilor un Dj pentru nunta
-          Mirilor le place cum se descurca DJ-ul si il contracteaza
-          DJ-ul presteaza la nunta si incearca sa faca o treaba foarte foarte buna, deoarece el vrea ca wedding planner-ul si clientul sa fie foarte multumit
-          Daca wedding planner-ul este foarte foarte multumit de prestatia dj-ului, acest dj va primi mai multe recomandari, ati ghicit de la cine, de la wedding planner

5. Wedding planner, un scut de ajutor. Da, e adevarat, chiar poate fi.
Un wedding planner poate interveni intre tine si oameni dificili care iau parte la nunta ta intr-o maniera elegant, subtila si foarte politicoasa. O soacra dificila? Lasa wedding planner-ul sa se gandeasca la o modalitate de a o tine ocupata. Un invitat care a depasit limita decenta a consumuli de alcool? Lasa wedding planner-ul sa ii gaseasca un loc linistit si indepartat unde sa se poate revigora. Cat de bine suna asta?

6. Wedding planner-ul un mini eu (mini me). Wedding planner-ul are un rol foarte important – acela de a fi o extensie a ta. El iti canalizeaza gusturile, ia in considerare personalitatea ta si face toate eforturile sa gaseasca cei mai potriviti prestatori de servicii pentru tine.

7. Aproape ca este subinteles faptul ca wedding planner-ul va salva ore intregi din timpul tau. Ceea ce iti va da mai mult timp tie, pentru a te canaliza pe ceea ce este mai important pentru tine, cum ar fi: ce pantofi sa porti la nunta ta, sau cate haine si ce sa iti iei in luna de miere (raspunsul ar fi: cat de multe iti incap in bagaj J)

8. Tuturor le place sa petreaca, dar nimanui nu ii place sa stranga dupa petrecere. Wedding plannerul cu siguranta nu va da cu aspiratorul, dar se ocupa de micile detalii care apar in ziua de dupa. Se asigura ca toate bunurile inchiriate sunt returnate in totalitate si in stare buna, se asigura ca toti prestatorii au fost platiti, etc… Tu, pe de alta parte, vei fi in avion spre destinatia lunii de miere.

9. Wedding planner-ul iti aduce in vedere cele mai bune idei. In timp ce tu vei fi in zona de organizare a nuntilor pentru o perioada de aproximativ un an, wedding planner-ul nu o paraseste niciodata. Chiar daca ceea ce este cel mai bun pentru nunta ta depaseste bugetul, wedding planner-ul poate gasi o cale sa simuleze un concept costisitor, pentru un pret mai mic.

10. Planificator de nunta/Antrenor de nunta. Calea pe care o urmezi pana la nunta ta poate fi una cu obstacole. Vei deveni frustrata, obosita si nervoasa. Atunci e momentul in care intervine wedding plannerul. El sau ea a trecut prin tornada de emotii care pot aparea in pregatirea unei nunti. De multe ori wedding plannerul poate anticipa un atac de panica al miresei inainte ca acesta sa apara. Atunci e momentul in care prin experienta pe care o are te va aduce cu picioarele pe pamant. Un wedding planner nu este nicioadata ingrijorat de aparitia unui obstacol in dezvoltarea conceptului pentru ca stie ca oricat de intensa ar fi situatia, aceasta se poate rezolva.

ASA CA RELAXEAZA-TE SI ANGAJEAZA UN WEDDING PLANNER !
 
Contact : 
contact@chicmomentsdecor.ro 

eMAG