duminică, 27 ianuarie 2013

Nunta 2013 - moda, tendinte, teme si culori

Ca si in moda, nuntile au trendurile lor in fiecare an. Daca in 2012  culorile in tendinta au fost roz, mov sau lila , in 2013 trendurile de schimba. Pentru nuntile anului 2013 specialistii in domeniu ne fac cateva propuneri interesante atat in ceea ce priveste tematica de nunta, decoratiunile cat si culorile.

Verde Mint 

Verdele mint pare sa fie culoarea in trend in ceea ce priveste coloristica nuntilor. In alegerea tematicii de nunta si a culorilor predominante puteti sa alegeti combinatii de verde mint cu alb, bej, corai, auriu, roz sau albastru.
De asemena, tonurile de mint se pot regasi in decoratiunile de nunta, marturii,  invitatii, sau in bijuterii sau rochiile domnisoarelor de onoare.
 

Lampioane & ghirlande

Daca lampionele intra in categoria accesoriilor noi in ceea ce priveste nunta, ghirlandele sunt printre decoratiunile vintage propuse de designeri pentru anul 2013. Atat ghirlandele cat si lampionale pot fi alese in  functie de  tematica nuntii si de culorile predominante. 
Daca aveti o tematica florala pentru nunta, puteti sa confectionati chiar dumneavoastra cateva ghirlande sunt forma de flori pentru a impodobi sala de nunta. De asemena, lampionele pot fi alese in culori diferite putand sa realizati o mica pictura pe ele reprezentativa pentru tematica aleasa.

 Tendinte nunti 2013 Poza 1

Impletituri si dantela
Pentru anul 2013, in ceea ce priveste coafurilede mireasa in trend, impletiturile se afla intre primele alegeri ale stilistilor. Puteti sa optati pentru o impletitura clasica sau pentru una mai sofisticata. Daca apreciati acest trend, insa nu il considerati potrivit pentru o mireasa, puteti sa luati in calcul varianta ca domnisoarele de onoare sa poarte diferite impletituri.
Dantela exprima eleganta suprema. Daca aveti in vedere organizarea unei nunti elegante, alegerea dantelei este mai mult decat reprezentativa. De cele mai multe ori cand ne raportam la dantela in contextual unei nunti ne gandim la rochia de mireasa, insa in 2013 putem sa  extindem acest trend. Cateva idei in acest sens, care sa includa si dantela pot fi: invitatiile de nunta, cocardele, marturiile de nunta sau accesoriile de par.

Tematica de nunta 2013: pasarile
 Poate suna ciudat, insa pentru 2013, o tematica de nunta populara va fi cea a pasarilor. Acesta se va regasi in decoratiunile de nunta, prajituri, marturii sau invitatii. In ceea ce priveste decoratiunile de nunta, puteti sa porniti de la ideea centrala de pasare si puteti sa impodobiti sala cu colivi in care puteti sa aranjati flori. De asemena, in locul coliviilor puteti sa alegeti un suport de flori in forma de cuib.
 Tendinte nunti 2013 Poza 9
 Va asteptam cu drag la 0785594295 sau contact@chicmomentsdecor.ro, pentru a pune in scena cel mai frumos eveniment din viata dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

eMAG